Healthy Business Awards

Euro Accident är initiativtagare och huvudsponsor till Healthy Business Awards som delades ut för första gången under Healthy Business 2016.

Vinnaren av Healthy Business Awards ska ha engagerat och inspirerat många människor till en livsstilsförändring. En förändring som inte bara är positiv för deras egna fysiska eller psykiska hälsa, utan också för arbetsgivare och samhället i stort.

 

Food Pharmacy – Mia Clase & Lina Nertby Aurell
vann Healthy Business Awards 2017

Juryns motivering:

Det som började som ett eget intresse har idag blivit till en av Sveriges största vetenskapliga hälsobloggar med över en halv miljon följare och en bok som hittills sålts i över femtio tusen exemplar bara i Sverige.

Årets vinnare av Healthy Business Awards har med stor nyfikenhet, mycket humor, ett eget språk, gurkmeja, Platon och Luke Skywalker fått många människor att börja intressera sig för hur kosten kan bidra till ett friskare liv. Ett friskare liv som ger förutsättningar för att leva ett längre liv och ork att ta tillvara på det varje dag, både hemma och på jobbet.

Lina Nertby Aurell och Mia Clase fick ta emot Healthy Business Awards 2017 för att deras blogg och bok Food Pharmacy har fått många människor att börja intressera sig för hur kosten kan bidra till ett friskare liv. Utmärkelsen delades ut av Euro Accidents vd Thomas Petersson under Healthy Business 2017 på Oscarsteatern i Stockholm.

 Det är en stor ära att få ta emot detta pris. Dessutom är det en riktigt härlig morot, med skal och blast, förstås, för oss att fortsätta inspirera människor världen över att jaga näring och mata sina goda bakterier i tarmen, säger Lina Nertby Aurell och Mia Clase.

Share This